TEATRE DE CARRER

QUÈ ÉS L’ESPAI PÚBLIC? DE QUI ÉS? QUI HI PARLA?

ÉS REALMENT PÚBLIC, EL CARRER? 

teatrecarrer2!Taller dirigit a persones amb esperit crític i coses a dir. Proposta per desenvolupar les tècniques teatrals necessàries per a interpretar en un espai molt diferent a l’escenari: l’espai urbà.

A través del joc es posen en pràctica les eines apreses amb l’objectiu de dur a terme una acció teatral de carrer. Hi és benvinguda tant la persona més experimentada com la que no hagi fet mai teatre: l’objectiu és crear juntes. El taller es desenvolupa en un espai lliure d’etiquetes i prejudicis on les potencialitats de cadascú son explorades per a fer créixer el grup i la creació col∙lectiva.


teatrecarrer!El teatre de carrer està lligat a la celebració i al compromís, a la llibertat i a la reivindicació de l’espai públic des de la creació o a la democratització de l’accés a la cultura. 
Taller on conèixer la interpretació en l’espai públic (comunicació,energia, moviment), el carrer i les seves arquitectures com a protagonistes de l’acció teatral i com a generadores d’idees, quan l’espai públic és la natura, irrupció en el quotidià de la ciutat, interpretació coral en l’espai públic, improvització coral al carrer…

Sessió oberta (GRATUITA):  diumenge 25 de setembre de 18:45h a 20:15h


Periodicitat: setmanal
Horari: dimecres de 19h a 20:30h
Lloc: Al pati de Can Fugarolas (o a l’espai de Taller d’idees en cas de pluja). I 1 dia al mes al carrer.
Preu: 30€/mes
Docent: Rosa Carbonell
Primera sessió: dimecres 19 d’octubre

PREINSCRIPCIÓ               INSCRIPCIÓ*

*Per fer les inscripcions és necessari que descarregueu, ompliu i ens entregueu aquest formulari presencialment, juntament amb una fotocòpia del DNI, NIE o passaport del/la participant (i del/la seu/va representant legal, si s’escau), així com amb l’autorització de drets d’imatge.

Anuncis