RADIOAFONIA

FEM UN PROGRAMA DE RÀDIO!

radioD’entre les ones i les emissores sorgeix un format nou de taller. El taller radioafònic! Què és això? -us preguntareu-. Sortirem a la ràdio? Farem entrevistes? Posarem en sintonia els nostres hits preferits? La resposta és SÍ, SÍ i SÍ! Tindrem un programa a Mataró Ràdio!!!

Però això no és tot! Companys i companyes, tot requereix una preparació, així que abans de sortir en antena haurem de conèixer nous amics i amigues, entrenar les nostres veus, treure’ns la vergonya, experimentar noves sensacions i gaudir d’una gran estona! Que els nostres pensaments traspassin fronteres!

Us motiva? Seguim! Quan s’hagi creat el caliu, arribarà el moment de… Sortir en antena!! Tindrem l’oportunitat d’entrevistar músics, actors o grans personatges, posar música en directe, sortir al carrer, retransmetre festes mataronines, riure… I, sobretot, gaudir d’aquesta gran experiència!

Escolteu el que vam fer al tast!


Periodicitat: setmanal
Horari: dijous de 19h a 20:30h
Lloc: Can Fugarolas (Espai de Taller d’idees)
Preu: 30€/mes
Docents: Adrián Pulpillo i Silvia Jambert
Primera sessió: dijous 20 d’octubre

PREINSCRIPCIÓ               INSCRIPCIÓ*

*Per fer les inscripcions és necessari que descarregueu, ompliu i ens entregueu aquest formulari presencialment, juntament amb una fotocòpia del DNI, NIE o passaport del/la participant (i del/la seu/va representant legal, si s’escau), així com amb l’autorització de drets d’imatge.

Anuncis