ASSOCIACIÓ ENTRAMAT

L’Associació Entramat inicia el seu camí l’any 2014 amb la il·lusió i el coratge d’un grup de professionals que vol fer, de la pròpia experiència, la base d’un ideari i d’una manera de treballar amb un objectiu molt clar: vetllar per l’interès general de l’infant i l’adolescent, de la mateixa manera que per qualsevol persona en situació de vulnerabilitat.

Els i les membres de l’associació hem elaborat, planificat i estructurat la nostra identitat, la nostra manera de fer i la nostra filosofia d’actuació. Hem conegut i acceptat les nostres debilitats per transformar-les i hem aprofitat les nostres potencialitats i fortaleses per començar un recorregut nou.  Recorregut on poder transmetre, compartir i ensenyar els coneixements, aprenentatges i experiències pròpies, on poder desenvolupar-nos amb la nostra manera de fer i de pensar i on posar la nostra il·lusió per seguir aprenent i creant de nous projectes. Recorregut on, amb tota la nostra energia, intentem que el món sigui una mica millor.

Tots i totes les que pertanyem a aquest equip hem treballat amb i per la infància des de diferents àmbits, així com en el camp social,concretament amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional.  I és, des d’aquesta visió privilegiada, des d’on hem pogut constatar que hi ha moltes coses per canviar, per fer i per oferir en l’àmbit de la infància, i l’adolescència, i de la diversitat funcional. Tenim clar que la nostra manera de treballar ha de ser sobre la base dels valors i del treball conjunt amb tots el serveis amb els que participem, col·laborem o treballem.

Actualment l’Associació Entramat es dedica a:

TROBADES D’AMICSLLEURE INCLUSIU PER PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL INTEL·LECTUAL, PARÀLISI CEREBRAL LLEU I TEA.Visita el web

INFÀNCIA (6-11 ANYS)

ADOLESCÈNCIA I PERSONES ADULTES

TALLER D’IDEESESPAI DE DIVERSITAT CREATIVA.

FORMACIÓ PER PROFESSIONALS

 

 

Anuncis